Zakaj odkup

Vozila, ki jih odkupimo, imajo veliko delov, ki so uporabni. Ker vemo, da vsak od vas ni mehanik, da bi znal sam oceniti in prodati naprej rabljene dele poškodovanih vozil ali vozil v okvari, se s tem ukvarjamo mi. Že od leta 2001 odkupujemo vozila mlajša od 15 let, ki jih lastniki ne želijo ali ne morejo več popravljati.

Vas je avto pustil na cedilu? Imate dovolj svojega vozila v okvari? So postali servisi dražji od vrednosti vašega vozila?

Potem ste na pravem mestu! www.kupim-avto.si bo poskrbel za odkup vozila v okvari tako, da boste imeli s tem čim manj dela in stresa – vozilo pridemo pogledat k vam, se dogovorimo za ceno in uredimo formalnosti, nato pa vozilo le še odpeljemo – tako enostavno! Pri nas nudimo odkup vozila v okvari, ki ni starejše od 15 let – pokličite nas na 041/647-190 ali 040/325-128 in se dogovorite za ogled še danes.

Ste imeli prometno nesrečo in vam je ostalo le poškodovano vozilo?

Tudi za vas imamo gotovo odlično ponudbo, saj je ena naših glavnih dejavnosti prav odkup karamboliranih vozil. Tudi pri odkupu poškodovanega vozila vam nudimo vse ugodnosti – vozilo pregledamo na sami lokaciji in se z vami pogovorimo glede poškodb. Ko potrdite, da vam naša ponudba ustreza tudi cenovno, in ko uredimo vse formalnosti, mi prevzamemo tudi odvoz vozila na našo lokacijo, zato vam ni potrebno iskati primerne avtovleke.
Veliko ljudi ne ve, kaj bi lahko storili s svojim starim vozilom v okvari ali karamboliranim vozilom, a mi se ukvarjamo prav s tem. Odkupimo poškodovana, karambolirana vozila in vozila v okvari, ki niso starejša od 15 let – zato, da se vam ni potrebno ukvarjati  z dragimi servisi in popravili, seveda pa pri tem ne pozabimo na vaše udobje – vozila ni potrebno voziti k nam na cenitev, saj mi pridemo k vam!

Kontakt

GSM:  041 647 190
            040 325 128

Email: tonyh@siol.net

Vransko 54c, 3305 Vransko

Kontaktirajte nas